EXECUTIVE SEARCH til industrien

Ydelser

HEGSØ & EXECUTIVE SEARCH

EXECUTIVE SEARCH

Vi arbejder med 7 grundlæggende trin i vores Executive Search tilgang. De enkelte trin er beskrevet her:

  1. Baseret på de oplysninger, vi har modtaget fra kunden, udarbejder vi stillings- og kandidatprofil inklusive beskrivelsen af virksomheden, rollen og den ideelle kandidat til stillingen. Denne profil tjener to formål: at bekræfte, at vi har en gensidig forståelse af søgeopgaven, og at give potentielle kandidater en mulighed for at reflektere over stillingen og være godt forberedt til en eventuel samtale.
  2. Vi starter derefter vores skræddersyede søgeproces. Vi opbygger en detaljeret og omfattende liste over relevante virksomheder og brancher, hvor de potentielle kandidater til stillingerne kunne være. Samtidig søger vi i vores database og gennem vores omfattende netværk for at udtømme alle muligheder.
  3. Vi opretter først diskret telefonisk kontakt til alle potentielle kandidater med henblik på at undersøge deres relevans og deres interesse for et jobskifte. Relevante kandidater, der udtrykker deres interesse, inviteres til en personlig samtale, hvor deres evner, kompetencer, styrker og generelle indtryk evalueres og sammenlignes med de krav, der kræves for at udføre jobbet med succes. Under samtalerne beskrives holdningen på en positiv og objektiv måde. På dette trin vil relevante kandidater modtage en kopi af profilen, der beskriver virksomheden og stillingen.
  4. På baggrund af de grundige interviews vælger vi de bedst kvalificerede kandidater, som vi vil præsentere for klienten. Vi udarbejder en skriftlig orientering om hver kandidat, der beskriver kandidatens baggrund og erfaring.
  5. Når processen er gået ind i sin sidste fase, tjekker vi referencer på en eller to endelige kandidater.
  6. Til sidst, når der forhandles om lønpakke og kontraktlige betingelser med den valgte kandidat, er HEGSØ til rådighed og kan hjælpe dig og kandidaten med at nå den bedst mulige løsning.
  7. Når den nye medarbejder har arbejdet i stillingen i 3 og 6 måneder, følger vi op for at sikre, at begge parters forventninger er opfyldt.
Skal vi forholde os til din specifikke problemstilling

Bliv kontaktet af HEGSØ

Udfyld formularen til højre for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse din konkrete udfordring.

Lav en kort beskrivelse af den opgave, I ønsker, at vi skal løse for jer.

Scroll til toppen