Om HEGSØ

Hvem vi er

Faglig indsigt belønner sig

et skarpt fokus

Hos HEGSØ ved vi, at faglig indsigt belønner sig. Vi arbejder derfor kun i de industrier, markeder og brancher, vi forstår.

Med over 25 års erfaring fra den tekniske industrielle verden og erfaring med headhunting af tekniske lederprofiler siden 2012, er tekniske profiler til industrien vores absolutte speciale.

Skal din næste specialist, leder eller direktør have en teknisk profil? Så er HEGSØ klar til at give dig kompetent rådgivning og en effektiv, værdiskabende løsning.

Vi sikrer os, at kandidaterne har de rigtige evner, styrker og kompetencer og vi indgår altid i et tæt samarbejde med de virksomheder og organisationer, vi arbejder for. Vi ved nemlig, at det er jeres indsigter, der er altafgørende for, at det er det helt rigtige menneske, der bliver ansat.

HEGSØ Search & Consulting er gyldigt kvalificeret til EU-udbud, gennem kvalifikationsordningen Achilles Utilities NCE og en del af Ocean Plastic Forum, der arbejder på at udvikle teknologier og forretningsmodeller til opsamling af plast fra havet, floder, havkyst, havne og farvande globalt.

Sådan er det at samarbejde med HEGSØ

Hvorfor samarbejde?

Vores samarbejde med vores klienter bygger altid på gensidig tillid.

Når vi arbejder for en klient,  har vi eksklusivitet på opgaven, vi forstår klienten, opgaven, branchen og markedet, og vi arbejder kun i klientens interesser. 

Vi finder kandidater, der bidrager til top og bundlinje, som bidrager til faglighed og som bidrager positivt til trivsel på arbejdspladsen.

Vi hjælper med at placere den bedste kandidat til jobbet og til klienten, og vi vurderer kandidaten ud fra kompetencer, motivation, udviklingspotentiale og personlighed, samt match mellem kandidat og virksomhedskultur.

Fra vores klient igangsætter en search-opgave, til klienten og kandidaten har underskrevet en ansættelseskontrakt, går der 6-8 uger.

Etiske retningslinjer

Vi accepterer kun opgaver, vi kan løse.
Vi arbejder altid i kundens interesse.
Vi følger op struktureret i processen.
Vi garanterer uafhængighed.
Vi er ambassadører for vores klienter.
Vi arbejder kun for vores klienter.
Vi gør, hvad vi siger, og siger, hvad vi gør.
HEGSØ: HEGELSKOV & SØRENSEN

Vores Team

Anders Profil
Brian profil
Hjemmeside - Klaus Brund sorthvid (1)
Scroll til toppen