TEST

Ydelser

HEGSØ & TEST

TEST

HEGSØ er certificeret til at gennemføre diverse test af kandidater. Det sker i samarbejde med førende testleverandører.

Vi tilbyder flere forskellige typer test. Personlighedstest, evne-/omtanketest og teamtest.

Persontesten giver et indblik i, hvordan kandidatens personlighed matcher med virksomheden og de konkrete arbejdsopgaver. Testen kan bl. a. gøre klienten klogere på, hvor kandidaten er stærk og hvor kandidaten vil opleve udfordringer, hvordan kandidaten gerne vil kommunikeres til, og hvordan man som leder motiverer hende eller ham.

Evne-/omtanketesten giver et billede af om kandidatens analytiske evner og mentale hurtighed matcher arbejdsopgaverne. Der skelnes bl.a. mellem numerisk test, verbal test og  rummeligheds test. Det er det altid en god idé at sikre sig, at der er sammenhæng mellem kandidatens evner og arbejdsopgaverne.

Teamtesten giver klienten et billede af, hvordan kandidaten vil indgå i det faglige team, han eller hun bliver en del af på arbejdspladsen. Teamtesten kræver at hele det team, kandidaten skal indgå i, allerede er eller bliver testet. 

HEGSØ evaluerer testen med kandidaten og videreformidler testresultatet til klienten. Evalueringen med kandidaten bliver altid udført med professionalisme og respekt.

Skal vi forholde os til din specifikke problemstilling

Bliv kontaktet af HEGSØ

Udfyld formularen til højre for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse din konkrete udfordring.

Lav en kort beskrivelse af den opgave, I ønsker, at vi skal løse for jer.

Scroll til toppen